Vážení členové,

vzhledem k epidemiologické situaci přesouváme veškeré aktivity na září. Zatím se můžete těšit na kynuté skořicové šneky a na další recepty, které pro vás připravujeme.

Hezké léto všem!

Bezlepkově - Vladěna Halatová

pořádá

KURZ BEZLEPKOVÉHO PEČENÍ

Stará Ves nad Ondřejnicí u Ostravy

28.3.2020 /sobota/ ve 13.00-17.00

(Hasičská zbrojnice D. Růži 12)

Stará Ves nad Ondřejnicí

 

Program:

- pečení: rohlíky s tangzong, pirohy, koláčky a houskový knedlík

- povídání si o bezlepkovém pečení, jeho vychytávkách a kváskování 

- vaření a pečení se světovou jedničkou mezi kuchyňskými roboty od firmy Kenwood, vařícím robotem Cooking Chef 

Cena kurzu: 820 Kč/ pro členy Sdružení moravskoslezských celiaků sleva 15%

Co si upečete , to si odnesete

Technika tangzong - technika pro vláčnější a trvanlivější pečivo

Objednávky posílejte buď na FB stránky www.facebook.com/vladenahalatova do soukromých zpráv, nebo na email: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  

Srdečně Vás zveme na jarní setkání celiaků, které proběhne ve středu 
8.4. v 17.15 hod. v prostorách pekařství a cukrářství Labužník Celiak na
Dolní ulici č.96 ve Frýdku.

Na programu bude praktická ukázka přípravy a ochutnávka kynutých skořicových šneků.
  
Vzhledem k omezenému počtu míst vás požádám o emailové potvrzení vaši účasti, ať může být vaše místo rezervováno. 

Těšíme se na Vás.

 

 

Od prosince si každý člen může vyzvednout dárek, který jsme pro vás připravili
– novou brožuru odzkoušených receptů Cukroví, dezerty a jiné dobroty. Brožuru si
můžete vyzvednou u pokladny v pekárně Labužník Celiak nebo na setkání
celiaků.

 

Srdečně Vás zveme na vánoční setkání celiaků, které proběhne ve středu 
11.12. v 17.15 hod. v prostorách pekařství a cukrářství Labužník Celiak na
Dolní ulici č.96 ve Frýdku.
 
Pozvání přijala zakladatelka skupiny Jureček a jiný bezlepek, která se
specializuje především na pečení výborného chleba, vek  a rohlíků. Umí ale
upéct vše z lepkového sortimentu v bezlepkové variantě, zejména výrobky z 
kynutého těsta. Zabývá se také pečením bez deproteinovaného škrobu a sóje.
Na programu bude tentokrát praktická ukázka přípravy vánočky. Ochutnat
budete moct také její Svatomartinské rohlíčky. 
 
Přijďte posedět, ochutnat a inspirovat se.

 
Vzhledem k omezenému počtu míst vás požádám o emailové potvrzení vaši
účasti, ať může být vaše místo rezervováno.